Herken jij het veel voorkomende probleem ook dat je een prachtige vloer hebt gekocht, maar toch twijfelt? Dat je het liefst diverse parketvloeren inspiratie kunt bekijken alvorens je een keuze maakt? Begrijpelijk want iedere vloer ziet er anders uit in een woning. Bekijk dus eerst meerdere mogelijkheden voordat je een keuze zult maken. Een parketvloer is een vloer wat iedereen wel mooi zult vinden. Verkrijgbaar in diverse kleuren en prijzen. In de toonzaal is het mogelijk om het persoonlijk te bekijken. Ook online bekijken is een optie om een keuze te maken.

Serry tegels beschikt over een ruim assortiment en weet vrijwel alles uit eigen magazijn te leveren. Verkrijgbaar is massief en half massief parket. Dit zorgt voor een prachtige vloer waar je zeer tevreden over wordt. 

Lichte kleur of toch niet?

Een lichte parketvloer in een woning zorgt voor een lichte kamer. Maar met een donkere vloer kan je hier ook voor zorgen. In de toonzaal van Serry Tegels is het mogelijk om dit te bekijken. Hier kan je het voelen maar ook zien of dat het past in jouw woning. Echter houdt het wel in dat het in de winkel er anders uit kan zien dan wanneer het in jouw woning ligt. Wil jij graag weten welke exemplaren er verkrijgbaar zijn? Schroom dan niet en neem direct een kijkje op de bovenstaande website!