Missen je woon- en slaapkamer wat gezelligheid? Dan is het hoog tijd om voor mooie aankleding te zorgen!

Hoewel de meubels de basis in de kamers vormen, is het ook leuk om uit te pakken met extra’s. Zo zorg je absoluut voor meer sfeer. Waar je aan kunt denken? We delen onze tips!

Sfeervolle verlichting

Verlichting is heel belangrijk voor de aankleding in huis! Je ziet verlichting misschien voornamelijk als iets praktisch: het is nu eenmaal nodig om alles goed te kunnen zien als het ’s avonds donker is. Dat is echter niet alles: met de juiste verlichting in huis ga je ook voor meer sfeer! Zorg daarom voor een leuke tafellamp of een mooie staande lamp: in de collectie van Deluxa vind je fraaie verlichting voor jouw interieur. Kies de stijl die het best bij jouw woning past – van een leuke lamp in een minimalistische look tot juist een opvallend design.

Luxe bed en beddengoed

In de slaapkamer is je bed natuurlijk het belangrijkste onderdeel! Daarom is het ook zo’n goed idee om echt op een kwalitatief bed te slapen. Zo verbeter je je nachtrust én denk je ook meteen aan een mooie aankleding van de ruimte. Met een boxspring in de slaapkamer ga je echt voor een luxe uitstraling. Zeker met een mooi hoofdbord en bijpassende nachtkasjes bijvoorbeeld. Met een Dreamhouse boxspring lig je iedere avond weer heerlijk in je bed, geheel in stijl. En kies ook fraai beddengoed uit bij de Dreamhouse bedden, in je lievelingskleur of met een unieke print bijvoorbeeld. Zo zorg je echt voor een gezellige styling van je slaapkamer.

Kussentjes heb je nooit genoeg

We kunnen er geen genoeg van krijgen: leuke kussens in huis! In de woonkamer kun je ze kwijt op je bank, in de slaapkamer op je bed. Heb je een fauteuil staan? Ook daarin zijn kussentjes heel sierlijk! Wissel het liefst af met verschillende vormen: ronde, vierkante en rechthoekige kussens staan leuk bij elkaar. Ook afwisselende kleuren en dessins combineren kan heel goed – je mag best uitpakken. Van felle tinten tot pastelkleuren, van grafische prints tot kussens met realistische foto’s of tekeningen erop: er is meer dan genoeg om uit te kiezen.

Steek de kaarsjes aan

We hadden het in de eerste tip al over de verlichting in huis! Ook kaarslicht mag wat ons betreft niet ontbreken aan je interieur. Of je nu aan het dineren bent of lekker op de bank ligt te loungen: gezellig de kaarsen aansteken kan op elk moment. Het is daarbij maar net wat je het mooist vindt staan: de een houdt van eenvoudige waxinelichtjes, de ander pakt juist liever groots uit met kleurrijke dinerkaarsen. Alles is er te vinden.